User Tools

Site Tools


Joomla says you aren't logged in
model_config:wl_toys_v931_config_for_devo10:model2
name=V931
mixermode=Advanced
[radio]
protocol=KN
num_channels=11
tx_power=150mW
 
[protocol_opts]
Re-bind=No
1Mbps=No
Format=WLToys
DynTrim=Off
 
[channel1]
template=simple
[mixer]
src=THR
dest=Ch1
 
[channel2]
template=expo_dr
[mixer]
src=AIL
dest=Ch2
curvetype=expo
points=60,60
[mixer]
src=AIL
dest=Ch2
switch=MIX1
scalar=85
curvetype=expo
points=60,60
[mixer]
src=AIL
dest=Ch2
switch=MIX2
scalar=125
curvetype=expo
points=0,0
 
[channel3]
template=expo_dr
[mixer]
src=ELE
dest=Ch3
curvetype=expo
points=60,60
[mixer]
src=ELE
dest=Ch3
switch=MIX1
scalar=95
curvetype=expo
points=60,60
[mixer]
src=ELE
dest=Ch3
switch=MIX2
scalar=125
curvetype=expo
points=0,0
 
[channel4]
template=expo_dr
[mixer]
src=RUD
dest=Ch4
curvetype=expo
points=60,60
 
[channel5]
template=simple
[mixer]
src=AIL DR1
dest=Ch5
curvetype=min/max
points=0
[mixer]
src=RUD DR1
dest=Ch5
curvetype=min/max
points=0
 
[channel6]
template=simple
[mixer]
src=RUD DR1
dest=Ch6
curvetype=min/max
points=0
 
[channel7]
template=simple
[mixer]
src=FMODE2
dest=Ch7
curvetype=min/max
points=0
 
[channel8]
template=simple
[mixer]
src=FMODE0
dest=Ch8
scalar=-100
curvetype=min/max
points=0
 
[channel9]
template=simple
 
[channel10]
template=simple
 
[channel11]
template=simple
 
[datalog]
switch=None
rate=1 sec
[safety]
[gui-128x64]
V-trim=59,10,1
H-trim=5,59,3
V-trim=65,10,2
H-trim=74,59,4
Small-box=2,22,Ch1
Small-box=2,31,Ch2
Small-box=2,40,Ch3
Model=75,20
Battery=102,1
Toggle=4,10,0,3,0,RUD DR
Toggle=13,10,2,65,129,MIX
Toggle=22,10,1,64,194,FMODE
Toggle=31,10,0,0,0,None
Toggle=40,10,0,0,0,None
TxPower=102,7
quickpage1=Telemetry monitor
model_config/wl_toys_v931_config_for_devo10/model2.txt (5844 views) · Last modified: 2016/04/13 03:07 by Djo08400